Коледен Базар 2020 в Младост подарява усмивки на варненци по празниците!

„Коледен Базар 2020” продължава да бъде приятен повод за щастливи и празнични моменти в морската ни столица. Събитието започна в средата на декември и ще бъде активно чак до първите три дни от новата година, като локацията е вече добре позната на посетителите – пространството до ледената пързалка в квартал „Младост”- Варна.

Поради извънредната обстановка в страната и по света, базарът се провежда в различен от предишни години формат, но все пак успява да ни потопи в магията на предстоящите светли празници. Участниците на „Коледен Базар 2020” предлага прекрасно разнообразие от сочна скара, сгряващи напитки, вкусни лакомства, ръчно изработени сувенири, живи елхички, въртележка и специален макет на Рождество, с които да превъща последните дни от годината в истински празник, както за малките, така и за по-големите си гости.

„Коледен Базар 2020” се осъществява със специалната подкрепа на район „Младост” и на кмета – господин Христо Христов. Събитието се състои при спазване на необходимите противоепидемични мерки за опазване на общественото здраве и гарантиране на спокойно и приятно прекарване на всички участници и посетители на базара. Повече актуална информация можете да откриете на фейсбук страницата на събитието.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

12 + 13 =