Начало » Хайлайф » Нора Недкова: „Мис Плеймейт“ превръща момичета в жени

Нора Недкова: „Мис Плеймейт“ превръща момичета в жени

„Конкурсът „Мис Плеймейт“ превръща момичетата в жени.“ Това мнение изрази носителката на короната за 2017 година Нора Недкова пред „България Днес“.

Както е известно, конкурсът, от който изгряха Николета Лозанова и Златките, повече няма да го има. Последните избрани кралици са кандидат-кметицата на Момин проход Диана Габровска и Ева Славова. От догодина ще има нов конкурс. Името му ще бъде „Плейстар“ и ще бъде изцяло онлайн.

„Във всяка една от носителките на короната ще остане един спомен. Победителките израстват много след успеха си. Може би от стреса и напрежението, на който са подложени момичетата, цялото внимание, което е насочено към тях, започват да се държат като истински дами. Гледала съм свои изяви след конкурса. След всяка имам много подобрения. Носителите на короната трябва да се променят за кратко време. Да дадат пример на младите, които искат да са като тях. От едно момиче да станат жена. И то само за няколко дни“, разкри още блондинката.

Недкова е имала моменти, в които е съжалявала, че е участвала в конкурса. Плеймейтката е била обект на редица подигравки след успеха си.

„В България хората обичат да хейтят. Когато един човек не се хареса на друг, започва яко обиждане. Конкурсът „Мис Плеймейт“ се свързва с мацки с много операции. За повечето това са изкуствени момичета. Но има и такива като мен, които нямат корекции. Радвам се, че изживях моя момент. Винаги съм искал да бъда на сцената, под светлините на прожекторите. Участието ми в „Мис Плеймейт“ ми даде много уроци. Разбира се, и много забавни моменти. Запознах се с уникални хора, сред които и Христо Сираков. Надявам се това, което е правил през годините, да остави трайна следа у хората“, обясни Недкова пред вестника.

„Българинът обича да вижда скандали, провокации. Тази година в конкурса имаше транссексуална. Това бе хитър ход. За това момиче се говореше постоянно. Останалите участнички не ги познавам. Нямах време да проследя финалния конкурс“, добави Недкова, която е на почивка в Дубай.

 
banner
banner
Budnavarna