Начало » Общност » Рекламираха Варна пред Асоциацията на туроператорите в Русия

Рекламираха Варна пред Асоциацията на туроператорите в Русия

Готовността на Варна и курортите по Северното Черноморие да посрещнат туристи през новата година бе акцент на онлайн среща с представители на Асоциацията на туроператорите в Русия (АТОР). Събитието, организирано от Посолството на Република България в Руската федерация и АТОР, премина под надслов „Как Българското Черноморие се готви да посрещне руски туристи през 2021 година“.

Водещ на събитието бе Катя Жекова, първи секретар и аташе по туризъм към посолството, а приветствие към участниците отправи кметът на Варна Иван Портних. По време на срещата представители от дирекция „Туризъм“ при Община Варна поставиха акцент върху осигуряването на безопасни условия за почивка в туристическите комплекси, възможностите за отдих и развлечения в региона.

Представени бяха рекламни клипове на „Златни пясъци“, „Св. Св. Константин и Елена“, „Албена“. Подчертано бе, че Варна се развива и като дестинация за 4 сезона – чрез надграждане на богатия културен календар, в който са включени много престижни фестивали, с привличане на престижни спортни състезания, на международни научни форуми и конференции.

 

 
banner
banner
Петя Митева