Начало » Общност » Кой открадна групата „Забелязано във Варна“?

Кой открадна групата „Забелязано във Варна“?

Една от най-големите варненски групи последните години, беше открадната от един от администраторите на групата.

Случката се разиграва в средата на април, когато администратори на групата са Калоян Георгиев (създател на групата), Дидо Ангелов (администратор от първия ден на групата) и в последвствие през годините добавени като админи Петя Митева, Румен Широков и Нико Манчев.

Групата имаше за цел да помага на хората в обществото, с техните проблеми и сигнали. През годините успя да помогне на стотици деца, както и на малката Калина, за която бяха събрани 500 000лв. само за няколко дни. Хиляди сигнали за нередности бяха пуснати, а стотици ситуации решени, благодарение на близо 61 000 души обединени в каузата да помагат.

Групата „Забелязано във Варна“ беше открадната рано сутринта на 13 април от профил Гергана Стоянова. За по-малко от час бяха направени още 3 профила модератори на групата. След известно време профила Гергана Стоянова започва да споделя статии на „Топ Нюз България“, който е собственост на общинския съветник Генадий Атанасов и Димитър Големанов прочул се последната седмица с убийството на приятелката си и гръмнал се след това в главата.

Един от бившите администратори на групата Румен Широков, сам е потърсил контакт с Цветан Атанасов, който е администратор на други две големи групи „Аз обичам Варна“ и „Варненци за Варна“. По време на срещата с него, той е обяснил че групата „Забелязано във Варна“ вече е негова след кражба и искал права в групите на Цветан, за да даде такива и на него в забелязаното. Ц.А. отказал всякаква връзка тип бартер с лицето Румен Широков.


групата „Забелязано във Варна“ в момента

През есента на тази година в групата „Забелязано във Варна“, се намъкват трима модератори, това са журналистките на Георги Костов собственик на „Нова Варна“, а именно Снежи Раева и Моника Цанкова, както и ИТ мениджъра Данаил Вълков.

По всичко личи, че след като Румен Широков е откраднал групата с благословията на Генадий Атанасов и не е успял да си стисне ръцете с Цветан Атанасов, това го е направил с Георги Костов.

Доверие се гради с честност и лоялност, а не с кражби и измами.

Очаквайте и аудио запис, как Румен Широков обяснява за кражбата на групата.

 
banner
banner
Budnavarna