Начало » Общност » „Коледен Базар 2020” ще зарадва малки и големи във Варна

„Коледен Базар 2020” ще зарадва малки и големи във Варна

За трета поредна година Варна ще бъде завладяна от празнично настроение, благодарение на „Коледен Базар 2020”, който ще се проведе в дните от 11.12.2020 до 03.01.2021г. в жк. „Младост” – до ледената пързалка.

Макар и в променен заради обстоятелствата формат, базарът ще предложи на своите посетители много приятни изненади, вкусна скара, топли напитки и коледни лакомства. За най-малките е предвиден специален макет на Рождество, както и възможност да се срещнат, да споделят желанията си и да си направят снимки за спомен с любимия им Дядо Коледа. На място ще откриете и богат избор от живи елхички, с които да освежите украсата у дома.

Въпреки ограниченията и извънредното положение в страната и по света, организаторите са уверени, че ще успеят да върнат част от празничното настроение на своите гости и да им подарят щастие и спокойствие в най-уютното време в годината, спазвайки всички противоепидемични мерки за сигурност и безопасност на посетителите и участниците в базара.

„Коледен Базар 2020” се осъществява с подкрепата на район „Младост” и на кмета – господин Христо Христов. Събитието ще се проведе при следване на всички препоръки за опазване на общественото здраве.

Повече актуална информация можете да откриете на фейсбук страницата на събитието.

 

 
banner
banner
Петя Митева