Начало » Култура » Днес в „Българан“: 10.00 лв. за билет за „Пълнолудие Отложен живот“ и „Помощ, жена ми е луда“

Днес в „Българан“: 10.00 лв. за билет за „Пълнолудие Отложен живот“ и „Помощ, жена ми е луда“

Супер промо обяви билетен център на театър „Българан“. Само в четвъртък от 11.30 до 18.30 часа билетите за предстоящата премиера на „Пълнолудие Отложен живот“ с Кръстю Лафазанов ще бъдат с фиксирани цени от 10.00 и 15.00 лв. Събитието ще се проведе на 18 ноември от 19.00 часа и за суперкомедията с Христо Гърбов „Помощ, жена ми е луда“ на 1 декември. И двете комедии ще се играят в зала 1 на Фестивален и конгресен център.

Местата са с ограничен брой до 30% от максималния капацитет и при спазване на изискването за социална дистанция и всички противоепидемични мерки. Всички присъстващи могат да се чувстват спокойни в здравословна среда, поради  прецизното  очистване на въздуха с  HEPA филтри във вентилационната и климатична система на комплекса.

Театърът е едно от най-безопасните места – всички гледат в една посока, разстоянията помежду зрителите се спазват през цялото време, а смехът е гарантиран!
Или както казва великият Чаплин: ден без смях е пропилян ден!

ПЪЛНОЛУДИЕ ОТЛОЖЕН ЖИВОТ
Кръстю Лафазанов като КОМИКадзе взривява идиотските ни страхове в този спектакъл-спасение от ковИдиотилия се делник. Смехотерапия за всеки с всички включени екстри, или как да разсмеем сфинкс!
Моноспектакъл на Кръстю Лафазанов
Сценарий и постановка Елена Начева

Актьорът разкрива своето житие-битие чрез любими образи от лафторските спектакли на лафамилния Театър ЕЛА, през 2020г изпълващ близо 1/3 век смехотерапевтична дейност. До среща, приятели на смеха, в Летния театър! Пазете билетите си, те са вашите смехополици за пуснати за наша сметка застраховки „гражданска безотговорност при предозиране на смеха“ и „групова рискова срещу задавяне от смях“. Осмелете се да дойдете при нас и да си подарите лечебен смехосеанс от 90 минути с ДДС (Допълнителната Доза Смях).

„ПОМОЩ, ЖЕНА МИ Е ЛУДА“ – комедия от Жан Барбие
Режисьор: Орлин Дяков
С участието на: Христо Гърбов, Надя Банчева, Ралица Константинова, Иля Пепеланов, Петя Венелинова, Тихомир Благоев, Борислав Веженов, Ивайло Ненов

„Помощ, жена ми е луда“  е една от популярните комедии на съвременния френски драматург Жан Барбие. Представена е за първи път в парижкия театър „Театр дьо Нувоте”, където много сезони се е играла в препълнени зали. Семейните и служебни отношенияна на шеф на корпорация създават безкрайни комични положения, описани от автора в стила на изисканата френска комедия.

„Помощ, жена ми е луда“ – този вик на главния герой Жюлиен Валадие, шеф на важна корпорация, може да прозвучи и така „Помощ, объркаха живота ми!“. И как няма да го объркат, когато е обкръжен от твърде свадлива жена, от изкусителни секретарки, от способен, но твърде „нежен“ счетоводител и ред други атрактивни екземпляри, които забъркват водопад от адски смешни и забавни ситуации в ежедневието на фирмата. И горкият Жюлиен трябва да ги оправя.

Как действат герои, които не са намерили истинското си място в живота, как действат персонажи, които искат да прецакат другия, да му отнемат завоюваното? Народът го е казал: “Като стават за смях!”. В края на краищата те подреждат пъзела на житейските си стремления. Но преди това трябва да бъдат смешни, агресивни, зверски амбициозни. И тъкмо такива ни ги представя френският драматург Жан Барбие. И нас, зрителите, не ни остава нищо друго освен силно да се надсмеем над забавните ситуации, в които изпадат. А дали и ние не изпадаме в подобни? Тогава какъв вик надаваме? Може би: “Животът е луднал!”

БОНУС ПРОМОЦИЯ: Билети с цени 10.00 и 15.00 лв. за просълзяващата комедия „Когато индийците ни купят“ с Михайл Билалов и Николай Урумов в главните роли за 9 ноември от 19.00 часа.

КЛИКНИ ТУК ЗА ЦЯЛАТА ТЕАТРАЛНА ПРОГРАМА 

 
banner
banner
Budnavarna