Начало » Общност » Мръсните приказки на Playmate идват във Варна

Мръсните приказки на Playmate идват във Варна

Топ моделите на Playmate са се насочили към Варна. И ако само преди броени дни кандидатките в конкурса Playmate 2020 показаха секси телата си във Варна, то на 29 октомври, четвъртък, едни от най-популярните плеймейтки ще покажат, че няма нищо по-секси от красива жена с чувство за хумор.

 

В четвъртък, от 20:00 ч., плеймейтките са подготвили четене на най-мръсните мръсни приказки, които можете да си предтсвите. В края на вечерта гостите със сигурност ще се чудят от кое им се е замаяла главата – от възбуда или от смях. Но дали секси историите ще са интимните признания от спалнята на красавиците – ще стане ясно на място.

 

Сред изкусителните Плеймейтки, които ще четат “Приказки за възрастни” са актрисата Анна Мария Чернева, певицата Гергана Стаменова, бившата волейболистка Лиана Николова и Миглена Иванова. Освен тях, на сцената ще се качат още бившата вокалистка на група Ice Cream Елена Брусарска, и актьорите Полина Стоянова и Тодор Дърлянов.

 

Билети за събитието можете да намерите в eventim.bg или да закупите на място: https://www.eventim.bg/bg/bileti/prikazki-za-vzrastni-varna-vogue-club-varna-558030/event.html

 

 

 
banner
banner
BudnaVarna.com