Начало » Общност » Във времена на пандемия и неясна икономическа обстановка, имотът остава най- стабилния инвестиционен инструмент

Във времена на пандемия и неясна икономическа обстановка, имотът остава най- стабилния инвестиционен инструмент

Във времена на пандемия и неясна икономическа обстановка, имотът остава най- стабилния инвестиционен инструмент. Това е така, защото в момента е по добре да се инвестира в имот, отколкото парите да стоят в банка с ниска лихва и несигурност с инфлацията.

Жилищна сграда в кв. Бриз

Переспективата е добра и с оглед влизането на България в чакалнята на еврозоната. В исторически план инвестицията в имот е доказала, че може да устои на всяка криза.

А разумната инвестиция в имот на отлична локация може значително да повиши своята стойност през годините. В тази връзка Ви предлагаме една чудесна възможност.

Жилищна сграда в кв. Бриз

Имаме удоволствието да Ви представим новострояща се малка, бутикова сграда с общо 9 апартамента, намираща се на тихо и спокойно място в района на кв.Бриз. Локацията е характерна с ниското застрояване, висока надморска височина и невероятното съчетание на природа, тишина и спокойствие.

Жилищна сграда в кв. Бриз

Същевременно непосредствена близост до всички удобства на градската среда -училища, детски градини, автобусни спирки, хипермаркети, университети ще направи покупката на имот изключително атрактивна, както за живеене, така и с цел инвестиция – отдаване под наем.

Жилищна сграда в кв. Бриз

Сградата е ситуирана на 50 метра от бул. 8-ми Приморски полк и 300 метра от хипермаркет Кауфланд. В близост е до Технически университет – Варна, стадион \“Варна\“, на пешеходно разстояние до морската градина на гр.Варна.

Жилищна сграда в кв. Бриз

Местоположението е комуникативно с добре изградена инфраструктура, осигуряващо бърз и лесен достъп до бул.“Васил Левски“и бул.“Христо Смирненски“.

За повече информация можете да се свържете с нас на посочените телефони: 0886 70 10 10

 
banner
banner
Budnavarna