Начало » Интересно » Мъж не се ревнува: Ако е умен, друга не му трябва, ако е глупав – то и на теб не ти трябва

Мъж не се ревнува: Ако е умен, друга не му трябва, ако е глупав – то и на теб не ти трябва

Умният мъж оценява жената до себе си и не би рискувал да я загуби. Той разбира колкото безсмислен е този риск и колко много може да му отнеме. Глупавият – винаги ще се пробва, за да разбере докъде може да стигне и дали ще го хванат.

Според психолозите, веднъж изневерилият мъж, вероятно ще повтори грешката си, защото чрез нея той запълва липсите в самочувствието и увереността си.

Има три типа мъже, които са склонни да кръшкат, независимо каква жена имат до себе си. Нека разгледаме характеристиките им, за да ви предпазим от загуба на време, обич и напразни усилия да ги промените.

Нарцистичният мъж
Той се нуждае от непрекъснато самоутвърждаване и доказване пред противоположния пол. Всеки проблем и то такъв, който не е свързан с връзката му, ще го тласне към друга жена. Всяка негова лична криза се нуждае от отдушник, но той не търси подкрепа в близкия си човек. Вниманието на друга жена повдига самочувствието му и гали нарцистичното му его.

Мъжът, който се страхува от сериозни отношения
По някаква причина, този тип мъже се страхуват да се обвържат сериозно с една жена. Възможно е тези страхове да са свързани с неуспешни минали връзки, със страха да не загубят свободата си, да не бъдат ограничавани и въдворени „под чехъл“. Те използват страничните си връзки, за да се отдалечат от жената, която наистина харесват.

Мъжът, който не може да живее без разнообразие
Този тип мъже приемат живота като едно забавление и приключение и си създават силни емоции, за да избягат от скуката и рутината. Възможно е в детството си да са ставали свидетели на подобно поведение от страна на родителите и да го приемат за нещо нормално.

Всяка жена, която иска да ги вкара в правия път, се приема за лошата „майка“. И те се опитват да избягат от опеката и влиянието й с други връзки.

Можем лесно да разпознаем тези три типа сред мъжете в една дългосрочна връзка. Те не могат дълго да крият истинската си същност дълго време. И когато това се случи, вината няма да е ваша. Решението винаги е тяхно, макар и да се опитват да приписват отговорността за действията си на другия.

 
banner
banner
Budnavarna