Начало » Хайлайф » Транс плеймейтката Симона от Пловдив се оказа Теодор от Варна! (снимки/видео)

Транс плеймейтката Симона от Пловдив се оказа Теодор от Варна! (снимки/видео)

И тази година Мъжката Библия избра десет хубавици, които ще се борят за титлата на Николета Лозанова.

 

Коя от коя по-различни, красиви и екзотични, кандидат-плеймейтките са в усилена надпревара за короната и голямата награда – 20 000 лв. и чисто нов луксозен автомобил.

 

Една от тях обаче разбуни пуританите повече от останали и възбуди фантазиите на по-перверзните фенова на освободения секс.

 

Симона Галинова, както се представя самата изкусителна блондинка е родена като мъж. Твърди, че си е отрязала мъжкото достойнство и дори си е извоювала истинска лична карта с женските си имена… но дали е така?!

 

Транссексуалната Симона умело крие истините около себе си и смело послъгва докато гледа журналисти и репортери в очите.

 

Това сигнализираха читатели на LifeOnline.bg, които разпознаха изпод многото филъри и пластики – Теодор от Варна.

 

За него варненските мъже могат да разкажат много. С още една две като него си били дружки и заедно „бръмчали“ по заведенията, като винаги се представяли за 100% жени.

 

„Ние с аверчето обаче ги разконспирирахме. Теодорчо си е от Варна. Познавам го още от преди. Много искаше да е момиче, все това говореше и мечтата му беше да си „го“ отреже. Но доколкото знам, още не е…“, разказа пред наш репортер запознат с миналото на Симона.

 

Симона се оказа позната и на потребителите в сайтове с обяви за секс услуги, където тя се е подвизавала с псевдонима Ребека в секцията „травестити“. Бърза проверка показа, че в момента нейните обяви са налични за територията на Пловдив.

 

Макар и да е скрила очите си, там тя щедро показва задница, силикони и други екстри, а в обявата си обещава незабравими мигове и се описва като „ексклузивна„.

 

Цената за услугите й не е обявена, но клиентите й споделят, че пазарлъка започвал от 200 лева на час.

В момента Симона-Ребека-Теодор и останалите кандидатките са на секс турне из цяла България, като за горещите си представяния организаторите им избират само топ клубовете в страната.

 

На 16 октомври, петък, само месец преди финалната церемония, на която ще стане ясна победителката, плеймейтките ще гостуват в елитния варненски Vogue Club и така Симона ще се завърне у дома, поне за малко.

 

В интервютата си тя е споделяла, че родителите й са наясно с нейната трансформация и нямали нищо против това. Въпреки това, тя признава, че не им казала, когато започнала да пие женски хормони още в ранна детска възраст.

 

Припомнете си, че българския „Плейбой“ осиротя, след като миналия месец почина Христо Сираков – Ицо Стоте манекенки и остави Любен Дилов Син, сам да се оправя с целия набор от мераклийки за слава.

ю

Източник: lifeonline.bg

 
banner
banner
Петя Митева