Начало » Общност » Наркозависими тормозят варненци

Наркозависими тормозят варненци

Наркозависими тормозят жителите в района на ул.“Мануш войдовда“ във Варна. Родители твърдят, че хора се дрогират пред очите на децата им. В района екип на Нова телевизия показва в репортаж множество използвани спринцовки.

Мястото е ул. „Мануш Войвода”. От години там един изоставен общински терен се е превърнал в свърталище на наркомани. Имотът не се стопанисва. Родителите споделят, че вече са изпращали сигнали към администрацията на Варна още преди две години. В отговор е получил, че през пролетното почистване мястото ще бъде разчистено, което според него не се е случвало.

„Не мога да си представя, че в 21 век това може да се случва. Смятам, че съответните институции трябва да вземат мерки, защото тези хора трябва да се лекуват в специализирани места“, категорични са засегнатите от проблема.

Част от живущите разказват, че са виждали и съдебна медицина да изнася мъртви тела от мястото, а всичко се случва пред очите на децата.

От Община Варна са изпратили писмо, че са направили проверка. Експертна комисия е открила негоден за ползване резервоар, който ще бъде отстранен в края на другата седмица.

 
banner
banner
Budnavarna