Начало » Хайлайф » Нора Недкова със звезден рожден ден (снимки)

Нора Недкова със звезден рожден ден (снимки)

Преди години, в любимия на няколко поколения сериал „Приятели“, за разлика от Джоуи, който ежегодно сключва неуспешни сделки с Бог на рождения си ден, опитвайки се да запази своята младост, далеч по-практичната Моника изрече думи, които сякаш се превърнаха в лозунг на всеки рожденик, а именно: „Не остарявам, просто ставам по-добра“.

Същата тази мисъл, но с лека промяна в края, откриваме до една от снимките на Нора Недкова в нейния Инстаграм акаунт, с която плеймейтката съвсем наскоро отбеляза своя личен празник. На кадъра, посочващ, че с течение на времето нейната хубост единствено разцъфтява – факт, подчертан за по-сигурно и с хаштаг, тя позира пред фотографския обектив в полупрозрачна плажна рокля в оранжево и лилаво с десен на 100-доларова банкнота с лика на Бенджамин Франклин, наливайки си чаша шампанско.

Визията ѝ се допълва от плетена шапка с широка периферия, слънчеви очила, чийто цвят е в тон с облеклото ѝ, както и големи висящи обеци с квадратна форма.

Изображението е заснето в прекрасния курорт Бодрум, където блондинката навърши 27 години в компанията на най-близките си хора. И докато у нас през последните дни силните ветрове и честите валежи са съвсем нормално явление, благодарение на високите слънчеви температури и обилните лъчи, турският град се радва на второ лято… Доказателство за това са както хората, виждащи се на заден план в кадрите на Недкова, навлезли в тюркоазените води на Егейско море, така и разголения тоалет, разкриващ голяма част от плътта ѝ, който тя носи на друга фотография.

 
banner
banner
Budnavarna