Начало » Общност » Протестиращи направиха вуду магия на Борисов

Протестиращи направиха вуду магия на Борисов

След ковчезите, бесилките и черни чували, снощи протестиращите стигнаха до кулминация в представленията си, като направиха вуду магия на премиера Бойко Борисов, предаде „Дарик“.

 

Т. нар. четвърто „Велико народно въстание“ започна в 17 часа, а веднага щом настъпи нощта започна грозен ритуал, който е чужд дори на българската фолклорна традиция. Той бе изпълнен на жълтите павета под погледа на органите на реда.

 

Две млади жени в черно влязоха в ролята на вещици. Една от тях държеше дълга черна свещ, а другата набучи с дълги игли наречената за черната магия кукла, на която бе поставен ликът на министър-председателя. Сатанинската демонстрация обаче не успя да привлече публика.

 

Днес Борисов посети новия християнски храм в Габрово „Св. Св. Онуфрий, Дамаскин и всех мучеников Габровских“. Министър-председателят се прекръсти навлизане в църквата и целуна ръка на свещеника. Той коментира й снощния протест като каза, че всеки има право да изрази мнението си, което значи, че има демокрация и направи разлика с времето, когато страната е управлявал Тодор Живков.
Снимка: Фейсбук; Иван Куцаров

 
banner
banner
Петя Митева