Начало » Култура » „Направихте ме на луд“! Отбор от любими комици превзема Двореца на културата и спорта

„Направихте ме на луд“! Отбор от любими комици превзема Двореца на културата и спорта

„Направихте ме на луд!“ – това не е театър, това е страхотно театрално шоу, което варненци и гостите на града ще видят на 27 октомври от 19.00 часа в Двореца на културата и спорта.

При голям интерес билетите са в продажба на касите на театър „Българан“, Фестивален и конгресен център и Дворец на културата и спорта. Събитието ще се проведе при 50% заетост на местата в зала „Конгресна“ и при спазване на изискването за социална дистанция и всички противоепидемични мерки.

Режисьор е Богдан Петканин. Участват комиците Руслан Майнов, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов, Павел Иванов, Рада Кайрякова и Тихомир Благоев.

Специален гост – участник в представлението в морската столица ще бъде Боро ПЪРВИ.

Хумор, музика, песни…В „Направихте ме на луд!“ ще видите миниатюри от „Сляпата любов“, „Той пропя“, „Половин жена“, „Тя пропя“, „Фокусите на фокусника“, „Тя му дойде“, „Война и мир“, „Стар струг за млада гайка“.

Този спектакъл би могъл да се казва „Който оцелее, нека разкаже“, също така „Те толкова си могат“, както и „Играещи в просото“, а защо не „Те не могат да ни спрат“, а също така „И повече и пак, смях под похлупак“, и „50 нюанса на открито“.

Едно е сигурно. Ще има много, много смях!

Нека представим и страхотните актьори:
БОРО ПЪРВИ – Специален гост на шоуто
Руслан МЪЙНОВ – Сценограф, костюмограф, хореограф, организатор, грим, перуки, солист, заварчик – четвърти разряд
Мария САПУНДЖИЕВА – Народна артистка на драмата, мелодрамата, трагедията, комедията, пантомимата, сюрреаризма и кубизма, арендатор на тоалетна
Ненчо ИЛЧЕВ – Магистър по сценични изкуства, почетен член на Асоциацията на илюзионистите на Папуа и Нова Гвинея, Киргистан и نينچو ايلچيو, хидро и топлоизолация
Кирил ЕФРЕМОВ – Лауреат на Международния фестивал във Варшава, както и заслужил деятел на плакатното изкуство, артист по чл.9, ел. услуги
Тихомир БЛАГОЕВ – Лауреат на общонародното състезание за майстори на нетеатрално изкуство, теракот и фаянс
Рада КАЙРЯКОВА – за млада актриса в днешно време е цяло чудо, гледане на капти, кафе, боб, леене на куршум
Павел ИВАНОВ – участник

 
banner
banner
Budnavarna