Начало » Общност » Най-качествените продукти за хигиена вече на едно място!

Най-качествените продукти за хигиена вече на едно място!

Clean Mart – гаранция за чистотата на Вашия дом, офис, хотел или ресторант!

Защо магазин CLEAN MART е различен и предоставя нещо ново на своите клиенти?

Съвременните домакинства се нуждаят от все по-качествени и ефективни продукти за почистване. Днес добрата хигиена в дома, офиса,хотела, заведението е решаващ фактор за добър и качествен живот и за опазване здравето на хората. Особено в условията на епидемии и кризи, като тази, която сполетя цялото човечество.

На 01.10.2020, в Търговски център „Камко“, на бул. „Сливница“ 160, официално отвори врати Магазинът за чистота Clean Mart.

„Клийн Март е резултат на една отколешна идея, базирана на дългогодишния ни опит в предлагането на решения в професионална хигиена. Съчетано с очакванията на клиентите, установените процедури в различните сектори хигиена и след проучване потребностите на крайния потребител заедно с Веселин Бояджиев развихме тази идея и по наш проект за няколко месеца Магазинът за чистота е вече факт. Целта ни бе да създадем място, където всеки би могъл да си закупи качествен продукт за почистване – стъклочистачка, прах за пране или препарат за баня и да ги използва в дома, сладкарничката, малкия хотел или офиса. Това, което ни различава от супермаркета е, че клиентите ни ще получат помощ и консултация в избора на подходящите продукти. Ще могат да споделят проблемите и да ни връщат обратна информация. “ . – сподели Цветан Вълчев, съсобственик в магазина.

„Освен препарати и дезинфектанти, при нас ще намерите и мопове, стъклочистачки, микрофибърни кърпи, прахосмукачки, кошчета, мопове, специализирани почистватели за петна от дъвки, кафе, червило и много други и др.

Праховете и геловете за пране са в достъпни, малки и удобни разфасовки, подходящи за домакинство.

Или, накратко – всичко за хигиената на едно място!

Независимо дали става въпрос за Вашия бизнес – офис, хотел, ресторант…или просто за дома Ви, тук критерият за чистота е един! Безкомпромисно действие на продуктите!

Залагаме само на проверени марки продукти с гарантиран произход.

При нас ще намерите вече познатите CIF, Domestos или OMO, но с печат PROFESSIONAL, което означава ВИСОКО КАЧЕСТВО!

Само в Клийн Март, засега ще може да закупите немските гелове VERY, които от тази година са с нова опаковка от 1,5 л. Изчистени, без микропластик частици, с мощна формула за изпиране. Заповядайте на място, в ТЦ Камко, партер. Работим от понеделник до петък, от 10:00 ч до 19:00 ч и събота от 10:00 до 18:00 В неделя – почиваме.

Ще ни разпознаете по витрините, чистотата и приятния аромат.

Очакваме Ви!“

Магазин за чистота „Clean Mart

Гр. Варна, бул. Сливница 160, ТЦ „Камко“

0897 344 880

office@cleanmartpro.com

 
banner
banner
Budnavarna