Начало » Общност » Варненецът Росен Марков поиска оставките на синоптичките от телевизиите, разсейвали мъжете

Варненецът Росен Марков поиска оставките на синоптичките от телевизиите, разсейвали мъжете

С поредната си нестандартна акция избухна днес председателят на „Партия на българските мъже“ Росен Марков, предаде от Варна кореспондент на Булфото.

В центъра на морския град, пред Информационния център той поиска оставката на синоптичките Ева Кикерезова от БНТ, Натали Трифонова от bTV и Никол Станкулова от НОВА телевизия. Мотивите му са, че до сега са поискани над 10 оставки, може би само на папата не е поискана оставката. Оставките на красивите синоптички са наложителни, защото българските мъже се разсейват от красивите им крака, гърди и не разбират какво ще е времето.

Според него Великите народни въстания ще станат повече от въстанията в историята наБългария и за да не изостане Партията на българските мъже и тя иска оставки. ВЕДНАГА! Той им предлага на почнат работа в Партията на българските мъже на двойни заплати и така да увеличат членската маса. Марков призова все пак да се пазим от вируса, затова предлага маска „Мая“ – поцинкована кофа, която пази не само от Коронавирус, но предпазва и от тъпота.

източник: Петел

 
banner
banner
Budnavarna