Начало » Общност » Екшън! Гонка и бой по полицай, завършиха с арест

Екшън! Гонка и бой по полицай, завършиха с арест

40-годишен мъж от варненското село Разделна е бил задържан от полицията след истински екшън разиграл се в нощта на 24 срещи 25 септември, съобщиха от МВР за BudnaVarna.com.

Около 1 часа след полунощ в село Разделна е предприет опит за извършване на полицейска проверка на лек автомобил „Рено“, при която водачът на лекия автомобил не спира на сигнал, подаден му със стоп-палка и продължава в посока края на селото. Последван е от автопатрулния автомобил с включен специален режим и при опит на водача на преследвания автомобил да маневрира, колата му е спряна. Водачът отказва да изпълни полицейските разпореждания, противозаконно пречи на орган на властта да изпълни задълженията си по служба, обижда и псува полицейските служители и оказва съпротива при задържане, като нанася удар с глава в лицето на единия полицейски служител, при което нанася телесна повреда на длъжностно лице, вида на която се изяснява.

Лицето – 40-годишен мъж от с. Разделна, известен на МВР, е задържано за срок до 24 ч., образувано е бързо полицейско производство, спрямо него са предприети и административни мерки по ЗДвП.

снимката е илюстративна

 
banner
banner
Budnavarna