Начало » Политика » Борисов работи за победа през март

Борисов работи за победа през март

Бойко Борисов твърдо е решил да не подава оставка, но вече работи за победа на изборите през март, опровергавайки рейтингите и проучванията с Ресурс.

Обиколките с джипа са пунта мара – Борисов не разкешва от джипа, разполага с по-ефикасни схеми през фирми.

ГЕРБ стяга изборджийските мрежи за вота с охранителни фирми – шефовете на най-големите във Варна вече съставят списъци на застъпници.

Срещу това получават апетитни договори и кеш за разходите – парите се осигуряват чрез траншове в трибуквена банка, близка до партията и приятелка на лидера.

Борисов е спуснал план за резултата в морската столица – минимум шестима депутати от ГЕРБ срещу трима за Нинова, за целта влага Ресурс за разцепването на БСП-Варна.

ГЕРБ вкарва интрига между знакови фигури през бизнеса им с общината – кметът Иван Портних и председателят на Общинския съвет Тодор Балабанов противопоставят лобитата на основните играчи в БСП-Варна.

Бойко Борисов включва в битката срещу БСП във Варна най-големите фирми, които са в Мрежата на Пеевски, мощни бизнес групи и топ играчи в евросхемите.

Ако Корнелия Нинова не обедини враждуващите лидери на БСП в морската столица, ще загуби изборите поне две към едно във Варна.

Схемата на Борисов е същата в Бургас, но там иска победа три към едно, както в Пловдив и София.

Така вместо минимална победа за БСП според проучванията, може да се окаже, че ГЕРБ отново ще има 90-95 депутати, а БСП ще падне на 70.

bgsniper.com

 
banner
banner
Budnavarna