Начало » Събития » Валя Балканска, „Сигнал” и Нели Петкова на сцената на Varna Oktoberfest 2020

Валя Балканска, „Сигнал” и Нели Петкова на сцената на Varna Oktoberfest 2020

За четвърта поредна година Варна ще бъде домакин на един от любимите бирени фестивали. Varna Oktoberfest ще се проведе в дните от 30-ти септември до 6-ти октомври в парк „Аспарухово”(до спортните игрища) и ще зарадва феновете на бирата с много приятни изненади.

 

Посетителите ще имат възможност да се запознаят и да опитат от различни видове бира от цял свят, както и да се насладят на сочна скара и вкусни изкушения от родната и немска кухня – като подобаващо допълнение към любимата напитка.

 

Програмата на фестивала предвижда и много забавления на открито, сред които ежедневни игри със стотици литри бирени награди за участниците, конкурс за традиционна тиролска носия, увеселителен кът с атракциони за малки и големи и музикална програма със звездни поп, рок и фолклорни изпълнения на живо.

Музикалните вечери на Varna Oktoberfest 2020 обещават да бъдат повече от впечатляващи. Очарователната Нели Петкова ще открие фестивала на 30-ти септември (сряда) и ще зарадва гостите с прекрасния си глас. На 2-rи октомври (петък) на сцената ще се качат великите музиканти от група „Сигнал”, които ще изпълнят обичаните им от всички рок хитове. Неделната вечер на 4-ти октомври е посветена на българския фолклор и на специалния гост на събитието –  уникалната Валя Балканска.

Фестивалът се осъществява с подкрепата на район „Аспарухово” и на кмета – господин Ивайло Маринов. Събитието ще се проведе при спазването на всички мерки и препоръки за безопасност на участниците и посетителите.

Повече актуална информация можете да откриете на фейсбук страницата на събитието.

 
banner
banner
Budnavarna