Начало » Общност » Варненец се нуждае спешно от кръв, автомобил се е врязал в помещението, в което е работил

Варненец се нуждае спешно от кръв, автомобил се е врязал в помещението, в което е работил

Ужасен инцидент е станал снощи във варненския квартал „Галата“. „Мерцедес“ се е забил в магазина на нищо неподозиращият Петър, който е работил до късно. В резултат на удара мъжът е пострадал сериозно.

 

Около 21:15 часа, на бул. „Първи май“ е възникнало ПТП, съобщават от ОД на МВР. 29-годишният неправоспособен водач на л.а. «Мерцедес», по време на движение, губи контрол над автомобила и се блъска в търговски обект, намиращ се край пътя. Вследствие на инцидента собственикът на обекта (53 г.) се залива с гореща мазнина и получава изгаряния по тялото, настанен е за лечение в болнично заведение. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Вследствие на инцидента Петър сега е в болница с 30% изгаряне и се бори за живота си, а през следващите дни ще са му нужни по няколко кръводарителя ежедневно, съобщиха негови приятели в социалните мрежи.

 

Петър е настанен в клиниката по изгаряния на Военна болница.

 

Всеки желаещ, без значение на кръвната група, може да дари кръв в Кръвния център във Варна, намиращ се в двор на МБАЛ „Св. Анна“ (Окръжна болница).

 

При даряването е необходимо да се посочат трите имена на Петър (Петър Иванов Дулев), както и болницата, в която е настанен.

Източник: Черно море

 
banner
banner
Петя Митева