Начало » Култура » „Една седмица, не повече“ – звездната комедия

„Една седмица, не повече“ – звездната комедия

Сред гвоздеите в театралната програма във Фестивален и конгресен център ще е представянето на комедията, която се превърна в хит в цяла България – „Една седмица, не повече…(истински лъжи)“

Билетите са в продажба на касите на ФКЦ и Българан. Онлайн билети могат да бъдат закупени от ТУК

Комедията на Клемент Мишел разказва история за трима души – Той, Тя и … третия човек. Това е смешна пиеса за един отегчен от съпругата си мъж. Той иска да се раздели с нея, но не намира сили да й каже. Затова решава да потърси помощ от приятел. Той пък се влюбва в жена му и оттам нататък героите изпадат в невъобразими ситуации. Колко смях може да се генерират от това ще имате възможност да видите на 5 октомври във Фестивален и конгресен център.

„Една седмица, не повече“, която несъмнено ще бъде пореден театрален хит е с участието на партньорите в сериала „Откраднат живот“ – Йоана Буковска, Димо Алексиев и Емил Марков.

От ФКЦ и Българан припомнят, че всички представления се играят при допустима заетост на местата до 50% от максималния капацитет и при спазване на изискването за социална дистанция и всички противоепидемични мерки. Всички присъстващи могат да се чувстват  спокойни в здравословна среда, поради  прецизното  очистване на въздуха с  HEPA филтри във вентилационната и климатична система на комплекса.

 
banner
banner
Budnavarna