Начало » Култура » „Майсторите на комедията“ разсмиват до сълзи публиката на 18.09 в Летен театър

„Майсторите на комедията“ разсмиват до сълзи публиката на 18.09 в Летен театър

Титаните на смеха ще преведат публиката през абсурдните новини в България, Европа и света, редувайки любими на публиката скечове и емблематични образи от телевизията и театъра, с песни на „Ку-Ку“, „Каналето“ и „НЛО“!
Шоуто гарантира 2 часа смях през сълзи!

„Майсторите на комедията“ ще закрият Театрално лято – Варна 2020 в Летен театър на 18 септември от 19.00 часа. Триото комици ще представят своето мега шоу на бис в Летен театър – Варна.
При изключителен интерес билетите са в продажба на касите на театър „Българан“, Летен театър и Фестивален и конгресен център.
Празничен един билет за двама може да бъде закупен в понеделник и вторник от 11.30 до 18.00 часа от билетен център „Българан“.

Имената на големите комедийни актьори сами по себе си гарантират много смях и забавление, представяйки по своя характерен начин забавното си, иронично и често сатирично виждане на събитията, случващи се в България, в Европа и по света. Когато към това се добавят и някои от най-известните и обичани песни от историята на предаванията, както и нова музика, „Майсторите на комедията“ се превръща в изключително свежо и разсмиващо до сълзи представление, което гарантира на зрителите искрено забавление и добро настроение.

Камен Воденичаров определя шоуто като спектакъл, който събира негови, на Георги Мамалев и на Тончо Токмакчиев „щуротии, които сме правили“. И допълва, че и за тримата това е огромно удоволствие, защото шоуто е „истинско богатство, което имаме благодарение на нашия труд и на нашите колеги и приятели през всичките тези години“.

А дали героите от скечовете на тримата комици са се променили през годините и как? „Едно от хубавите неща на такива литературни и телевизионни герои е, че те не се променят в своето мислене“, казва Тончо Токмакчиев. „Средата се е променила, ситуацията и в България, и в света е различна за 20 години и те са преживели някакво развитие, но си остават и същите“, допълва той.

Въпреки това обаче има промени, които неизбежно са се отразили на познатите образи. „Много неща се случиха за тези години – казва Камен Воденичаров. – Например образите на хамалите вече са много модерни, ползват телефони, таблети, нови технологии“, обяснява той.

 
banner
banner
Budnavarna