Начало » Събития » Малка Мис и Малък Мистър България 2020 днес във Варна

Малка Мис и Малък Мистър България 2020 днес във Варна

18-то издание на националния конкурс за детска красота и таланти – Малка Мис и Малък Мистър България 2020, ще се проведе днес в курорта Златни пясъци.

Над 50 деца, победители в регионалните конкурси вече са настанени в луксозния комплекс Argisht Partez и репетират усърдно вече два дни. Организатор и лицензиант на конкурса е агенция „Интерсаунд“.

Организаторите на конкурса са подготвили интересна програма: Парад на градовете – делегациите се представят с оригинални програми, весел карнавал за деца и родители и арт фестивал – NEW STARS 2020. Финалният етап ще бъде днес от 18 часа на голямата сцена пред хотел „Адмирал“ в морския ни курорт.

Спектакъл ще протече в три тура. Като за начало: атрактивно откриване с танц на участниците, облечени в униформа на конкурса. Втори тур – е най-впечатляващото дефиле, което ще превърне сцената в приказен замък, а принцове и принцеси в чудни бляскави рокли ще се представят пред публиката. Трети я кръг е посветен на талантите на малките участници. Те ще спечелят сърцата на зрителите и журито с песни, танци и други артистични умения.

Председател на журито ще бъде г-жа Ирина Папазова, президент на агенция „Интерсаунд“, а до нея ще застанат топ-модела Лина Тодорова, регионалния мениджър на агенцията Анелия Проданова, миналогодишните носители на титлата, светския PR и откривател на таланти Десо Димитров и др.

 
banner
banner
Петя Митева