Начало » Спорт » Михаил Касабов даде много добра оценка на шампионата по плажен футбол

Михаил Касабов даде много добра оценка на шампионата по плажен футбол

Много добра оценка за провеждането и организацията на Mussala Национална лига beach soccer даде временно изпълняващият длъжността президент на БФС Михаил Касабов.

“Проследих в медиите всичко около шампионата, но за съжаление нямах възможност да присъствам на живо на някой от турнирите. Чувства се, че организацията навлиза в по-горен етап, има повече състезатели, повече отбори, повишава се качеството. Дано тази тенденция да продължи, защото и ФИФА и УЕФА развиват плажния футбол“, каза той пред официалната фейсбук страница Bulgaria Beach Soccer.

„Ние имаме комисия по плажен футбол, която работи много добре. До момента каквото сме могли да помогнем и каквото е поискано от нас, до голяма степен е изпълнено. Тази разновидност на футбола има много добра перспектива за летния период. Знам, че той може да се практикува и през останалите сезони на закрито в зали. Така че смятам, че бъдещето на спорта е розово.

Надявам се догодина да присъствам на някой от турнирите, както съм го правил в минали години като вицепрезидент на БФС“, добави той.

 
banner
banner
Петя Митева