Начало » Спорт » Трима вратари на „Черно море“ с повиквателни за националните отбори

Трима вратари на „Черно море“ с повиквателни за националните отбори

Отборът на „Черно море“ получи поредното признание. Тримата вратари в представителния тим на “Моряците” бяха повикани в различните национални отбори на България, съобщават от клуба за BudnaVarna.com.

Това са Георги Георгиев, Иван Дюлгеров и Иван Дичевски.

Георгиев е част от “А” отбора на България за предстоящите двубои от турнира Лига на нациите срещу Република Ирландия (3 септември) и Уелс (6 септември). Дюлгеров пък е повикан от селекционера на Младежкия ни тим до 21 години Александър Димитров за официалните квалификационни мачове на УЕФА с Русия на 4 септември от 18 часа в Москва и със Сърбия на 8 септември от 20 часа в Горни Милановац.

Иван Дичевски е с националния отбор на България до 19 години за приятелския турнир в Хърватия, който се провежда от 30 август до 8 септември.

В Черно море с вратарите работи един от най-младите специалисти в елитния ни футбол – Боян Пейков. Той е част от щаба на Илиан Илиев от 2017 година. Юноша на „Левски“, с доста богата кариера като професионален футболист. Завършил е Националната спортна академия с профил треньор по футбол и спортен мениджмънт, и е магистър по сигурности.

 
banner
banner
Budnavarna