Начало » Събития » Александър Сано и Яна Маринова на прожекцията „Диви и щастливи“ във Варна

Александър Сано и Яна Маринова на прожекцията „Диви и щастливи“ във Варна

Тази сряда /2 септември/ в „Moonlight Bar & Restaurant“, ще бъде излъчен нашумелия български филм „Диви и щастливи“. Специални гости на прожекцията ще бъдат актьорите – Александър Сано и Яна Маринова, които ще се срещнат със своите фенове. Прожекцията ще започне в 20 часа, а билети могат да бъдат открити ТУК.

✪ Диви и Щастливи ✪

 

Боряна е разведена и недоволна от себе си жена, която се лута в настоящето. Животът й напълно се обърква, когато решава да помогне на гаджето си Цветан. Той е съмнителен тип, но Боряна е заслепена от любов и най-вече се страхува да остане сама. „Заема“ 30 хиляди лева от сейфа на богато английско семейство, за което работи, с идеята да ги върне преди някой да забележи. Действията ѝ пораждат ефекта на снежната топка. „Без да иска“ отвлича сина на богаташите Мартин (Базил Айденбенц) и въвлича най-добрата си приятелка Мила (Луиза Григорова-Макариев) в цялата история. Последва ураган от импулсивни решения и двете жени се оказват на пътя към Варна с отвлечен мъж на задната седалка на кола, торба с откраднати пари и ченгетата по петите им. Планът им е да занесат парите на Цветан, а той да им помогне да напуснат страната. По пътя обаче двете жени преоткриват себе си и разбират какво е нужно, за да бъдат щастливи.

С лек  и свеж тон филмът засяга темите за приятелството и любовта, за предаността, за правото на избор и за това, че всеки заслужава щастие, но трябва да се потруди за него.

✪ Диви и Щастливи ✪

За резервации по телефон: +359 893 63 68 63

За резервации онлайн: https://bit.ly/2VMuINO

Локация: Крайбрежна алея, Варна

 
banner
banner
Budnavarna