Начало » Хайлайф » Варненката Дара изгуби GSM-а си, пълен с голи снимки

Варненката Дара изгуби GSM-а си, пълен с голи снимки

Тийн звездата Дара е в шок и ужас, след като изгуби мобилния си телефон заедно с дамската си чанта, където са и документите ѝ за самоличност. Певицата обяви и финансово възнаграждение. Инцидентът се случил в Пловдив, става ясно от поста ѝ в социалната мрежа, видя HotNews.

„Спешно! Изгубих си чантата в Пловдив (Капана)… А в нея има важни документи и телефон. Чантата ми е черна, за през кръста. Моля, ако някой я намери да ми пише!!! Предлагам възнаграждение!“, написа Дара.

Заради истерията на певицата около инцидента, мнозина предположиха, че в телефона ѝ е бъкано с нецензурни снимки и компромати. „Явно се притеснява голите снимки да не излязат на бял свят“, коментират в социалната мрежа, а певицата контрира с мъдри думи: „Животът се променя. Губиш любовта. Губиш приятели. Губиш части от себе си, за които него не си подозирал, че може да ги няма. И после, без дори да го подозираш, пъзелът някак се нарежда, любовта се връща, идват по-добри приятели. Ставаш по-силен. Няма значение колко зле става положението, по-добрите дни винаги са там и винаги идват“.

 
banner
banner
Budnavarna