Начало » Девня » Девня отпразнува своята 51 годишнина

Девня отпразнува своята 51 годишнина

С богата празнична заря тази вечер ознаменувахме края на големия тържествен концерт за 51-та годишнина от обявяването на Девня за град!

За поредна нощ Парк “Разсадника” се превърна в място за веселие и положителни емоции! С много аплодисменти публиката приветства творците от Ансамбъл “Пирин” – Благоевград, а цялото участие на тракийските народни изпълнители Нели Танева и Данислав Кехайов беше съпътствано от кръшни хора.

Истински фурор предизвика появата на естрадната прима Кристина Димитрова, която взриви сцената с любими на всички хитове.

За доброто озвучаване отново се погрижи екипът на Party Time Bg.

Празничният ден премина под знака на разнообразни събития! Поставихме началото още в 10.30 часа с богата програма за най-малките, по-късно в Музея на мозайките, заедно с представители на държавни институции и бизнеса, кметове и общественици открихме официално за широката публика златното монетно съкровище от Марцианопол.

Празникът продължи с детско шоу, отново в Парка.

“Сърдечно благодаря, че отбелязахме заедно един изпълнен с усмивки и празнично настроение ден!” – сподели с пост във Фейсбук кмета Свилен Шитов.

Тридневният маратон от тържества за годишнината продължава и утре с “Master Chef” шоу и Лятно кино под звездите в Парка.

Публиката ще може да изгледа премиерния за 2020 година български филм “Ятаган”!

 
banner
banner
Budnavarna