Начало » Хайлайф » Венцислава Петкова – кандидатка за „Мис Варна“ 2020

Венцислава Петкова – кандидатка за „Мис Варна“ 2020

Венцислава Петкова е родом от град Варна, на 19 години и ще бъде номер 1 в конкурса „Мис Варна“ 2020.

1 – Представете се с няколко думи?
В.П. – Здравейте! Казвам се Венцислава Пламенова Петкова и съм на 19 години. Тази година завърших Първа езикова гимназия и ще продължа образованието си във Висше военноморско училище със специалност логистика. Позитивна и упорита личност съм, обичам да пътувам, да се забавлявам и да прекарвам време с любимите ми хора.

2 – Как се решихте да участвате в конкурса ,,Мис Варна’’?
В.П. – Реших да участвам в конкурса ,,Мис Варна”, защото харесвам събития, свързани с красотата, модата и естетиката в тях. Това е възможност да се срещна и опозная с хора, които имат същите интереси и заедно да участваме в този красив спектакъл.

3 – Какви качества трябва да притежава една миска?
В.П. – Качествата,които трябва да има една Мис са интелигентност, физическа красота, да бъде общителна, да има добро възпитание, стил, излъчване и чар. Всичко онова, което е модел за подражание на по-младите.

4 – Какви отговорност носи короната ,,Мис Варна’’?
В.П. – Отговорността, която носи короната ,,Мис Варна” е голяма, защото носителката представя града и избора на хората от него. Тя трябва да бъде винаги на ниво, както в обществения, така и в личния си живот.

5 – Какво е за вас Варна?
В.П. – Варна е моят любим град, тук се чувствам добре. Заобиколена съм от неща, които обичам-приятели, море и красива природа.

6 – С коя участничка се сприятелихте най-много?
В.П. – Всички момичета са много амбициозни и красиви. С някои от тях много се сближихме и ще продължим да се срещаме след конкурса. Пожелавам успех на всяка една от тях!

 
banner
banner
Budnavarna