Начало » Хайлайф » Алеф Исметова – кандидатка за „Мис Варна“ 2020

Алеф Исметова – кандидатка за „Мис Варна“ 2020

Алеф Исметова е родом от град Варна, на 17 години и ще бъде номер 15 в конкурса „Мис Варна“ 2020.

1 – Представете се с няколко думи?
А.И. – Здравейте! Казвам се Алеф Исметова на 17 години. Уча в Хуманитарна гимназия с профил рисуване и английски език. През свободното ми време обичам да ходя на фитнес и да излизам с приятели. Определям се като амбициозна и лъчезарна личност, която обича да постига целите си, и да не се предава, дори и да има препятствия.

2 – Как се решихте да участвате в конкурса ,,Мис Варна’’?
А.И. – Освен рисуването, модата и грима са част от ежедневието ми,които са и причините да участвам в грандиозния конкурс ,,Мис Варна”. Също така, смятам, че е добра възможност за ново изживяване и запознанство с нови хора.

3 – Какви качества трябва да притежава една миска?
А.И. – Според мен, една Миска, освен външна красота, тя трябва да притежава добро сърце и позитивно излъчване, с което да може да стопля сърцата на хората.

4 – Какви отговорност носи короната ,,Мис Варна’’?
А.И. – Короната освен престиж, тя носи и много отговорности със себе си. Една ,,Мис’’ трябва да бъде пример за обществото и да може да представи градът ни на добро ниво в конкурса ,,Мис България”.

5 – Какво е за вас Варна?
А.И. – За мен Варна, освен роден град е и мястото, където съм израснала. Обожавам всяко едно кътче от този прекрасен град, който е пълен с история и красота.

6 – С коя участничка се сприятелихте най-много?
А.И. – Сближих се с доста от момичетата и мога да кажа, че всички са много красиви и добродушни , дори и с тези с които не се опознах добре.

 
banner
banner
Budnavarna