Начало » Хайлайф » Йоана Алексиева – кандидатка за „Мис Варна“ 2020

Йоана Алексиева – кандидатка за „Мис Варна“ 2020

Йоана Алексиева е родом от град Варна, на 18 години и ще бъде номер 9 в конкурса „Мис Варна“ 2020.

1 – Представете се с няколко думи?
Й.А. – Здравейте! Казвам се Йоана Алексиева, на 18години . Уча в 3та Природоматематическа гимназия с профил биология и немски език . В свободното си време се занимавам с музика и обичам да спортувам. Освен като прям и откровен човек, определям себе си и като човек, който обича да се изправя пред нови предизвикателства и да търся решение за постигане на поставените цели.

2 – Как се решихте да участвате в конкурса ,,Мис Варна’’?
Й.А. – Решението да се запиша беше съвсем спонтанно и не съжалявам за него. Участвала съм в други конкурси за красота, като два от тях спечелих и това ме мотивира да продължа да се развивам в тази сфера.

3 – Какви качества трябва да притежава една миска?
Й.А. – Една мис трябва да бъде пример за другите момичета. Тя трябва да впечатлява както с външния си вид, така и с интелекта си.

4 – Какви отговорност носи короната ,,Мис Варна’’?
Й.А. – Короната е тежка и носи своите отговорности. Носителката на титлата “Мис Варна” трябва да дава пример на другите момичета, да не изкривява представата за красота, а точно обратното – да им показва, че всяка една носи нещо уникално в себе си и че е специална.

5 – Какво е за вас Варна?
Й.А. – Варна е прекрасен град и чудесно място за осъществяване на мечти. Всичко тук ми е любимо.

6 – С коя участничка се сприятелихте най-много?
Й.А. – Всички момичета са много учтиви и добронамерени. Този конкурс ми даде възможност да се запозная с много нови хора. Най-много се сближих с Венцислава и Ирина. Паснахме си идеално.

 
banner
banner
Budnavarna