Начало » Хайлайф » Катерина Кръстева – кандидатка за „Мис Варна“ 2020

Катерина Кръстева – кандидатка за „Мис Варна“ 2020

Катерина Кръстева е родом от град Варна, на 16 години и ще бъде номер 12 в конкурса „Мис Варна“ 2020.

1 – Представете се с няколко думи?
К.К. – Аз съм Катерина Кръстева на 16 години и уча в ,,ПЪРВА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ’’ . Много позитивен и креативен човек съм. Снимам и качвам видеа в интернет. Обичам да се снимам, да пътувам, да се смея, да тичам сутрин, но най-голямата ми страст е театъра и мечтая да стана актриса един ден.

2 – Как се решихте да участвате в конкурса ,,Мис Варна’’?
К.К. – Реших да участвам в Мис Варна, защото това е моя мечта от малка и искам да съм част от това красиво и бляскаво събитие.

3 – Какви качества трябва да притежава една миска?
К.К. – Според мен една миска ,освен красива външно, трябва и да е красива отвътре. Тя трябва да излъчва увереност и красота, но да бъде възпитана и мила към всички. Мис Варна трябва да е пример затова как трябва да се държи и изглежда една млада дама.

4 – Какви отговорност носи короната ,,Мис Варна’’?
К.К. – Короната на Мис Варна носи много отговорности. Носителката на короната е положила много усилие, за да я спечели и ще трябва да продължи да затвърждава титлата си. Тя трябва и да е за пример на следващите участнички.

5 – Какво е за вас Варна?
К.К. – За мен Варна е рай в реалността. Освен мой роден град, Варна е любимото ми място на света и където и по света да съм тя винаги е в сърцето ми. Само тук имам усещането за дом.

6 – С коя участничка се сприятелихте най-много?
К.К. – Сприятелих се с всички момичета, но най-много се сближих с Оля и ѝ благодаря, че ме подкрепя и ми помага. Може би приятелствата, които създадох тук ще ми останат най-голямата награда.

 
banner
banner
Budnavarna