Начало » Хайлайф » Киара Петкова – кандидатка за „Мис Варна“ 2020

Киара Петкова – кандидатка за „Мис Варна“ 2020

Киара Петкова е родом от град Варна, на 17 години и ще бъде номер 11 в конкурса „Мис Варна“ 2020.

1 – Представете се с няколко думи?
К.П. – Здравейте,казвам се Киара Петкова на 17 години от град Варна. Уча в 4-та езикова гимназия с испански и профилиращ английски език.Обичам да пътувам и в свободното си време се занимавам с мода.

2 – Как се решихте да участвате в конкурса ,,Мис Варна’’?
К.П. – Реших да участвам в конкурса ,,Мис Варна“,защото това е един от най-престижните конкурси в България,ще ми даде една много добра подготовка и много хубаво начало за бъдещата ми кариера.

3 – Какви качества трябва да притежава една миска?
К.П. – Една миска трябва да притежава на първо място красота,самочувствие,харизма,увереност и достойнство за титлата ,,Мис Варна.

4 – Какви отговорност носи короната ,,Мис Варна’’?
К.П. Конкурса е едно прекрасно изживяване,което може да ни научи на много.Короната „Мис Варна“,носи много отговорности,всеки трябва да знае,че ако спечели трябва да представи достойно нашия град Варна,пред цяла България.

5 – Какво е за вас Варна?
К.П. – .Варна е един прекрасен и красив град,в който съм родена и отраснала.Всяко кътче във Варна си има своите различни и разнообразни красиви места.

6 – С коя участничка се сприятелихте най-много?
К.П. – Всички участнички са прекрасни,запознах се с много нови хора и се сприятелихме доста бързо.Работим усилено всеки ден и чакаме с нетърпение да дойде деня,в който всяка една от нас ще се представи достойно за титлата „Мис Варна“.

 
banner
banner
Budnavarna