Начало » Хайлайф » 20 претендентки ще се борят за титлата Мис варна 2020

20 претендентки ще се борят за титлата Мис варна 2020

Подготовката за най – очакваното събитие в морската ни столица – Мис Варна 2020 вече започна, научи BudnaVarna.com.

Грандиозният спектакъл ще се проведе на 27-ми август в лятната градина на комплекс Морско казино, а специален гост на събитието ще бъде популярният оперен бас Деян Вачков.

20– те красавици – претендентки за титлата, усилено се готвят за надпреварата и за всички тях е осигурен екип от специалисти, които ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност.

И тази година красавиците са подложени на ежедневни, изтощителни репетиции и фитнес тренировки, водени от професионалните инструктори на GYM PALACE.


Фотообектива на официалният фотограф на събитието Боби Решовски, запечата незабравими кадри от всички фотосесии и партита на миските, организирани от екипа на VIP Fashion Group
Преди броени дни приключиха и снимките на индивидуалните видео – визитки на участничките в конкурса, в които всяка една от тях споделя интересни факти за себе си.
Вече стартира и интернет гласуване за избор на Мис Интернет Варна 2020 на сайта www.missvarna.com, където всеки може да избере своята фаворитка.

 
banner
banner
Budnavarna