Начало » Спорт » SENSHI 6 идва с 10 двубоя между шампиони от 8 страни

SENSHI 6 идва с 10 двубоя между шампиони от 8 страни

Новата галавечер на международната верига ще се излъчва на живо по Boec.bg и Max Sport за България, както и на FITE TV и Boec.com в цял свят.

Една от най-известните и бързо развиващите се международни вериги бойни галавечери SENSHI е подготвила нова изненада. На 21 август от 20 часа SENSHI ще проведе шестото си издание. То ще се проведе при стриктни мерки на открито, под звездите, в черноморския курорт Камчия, и ще се излъчва на живо за България по boec.bg и Max Sport, които са официален спонсор на събитието, както и в цял свят по американската онлайн телевизия FITE TV и на boec.com

За пореден път организаторите са подготвили много обещаваща бойна карта, в която присъстват големи имена от цял ​​свят. Едни срещу други на ринга ще се изправят шампиони по кикбокс и карате от Русия, Казахстан, Англия, Германия, Франция, България, Румъния и Сърбия.

На SENSHI 6 ще видим 10 двубоя, 7 от които ще бъдат за колана на SENSHI и ще се играят по правилата на KWU SENSHI и KWU Full Contact. Разликата между двата стила е, че в KWU SENSHI бойците могат да демонстрират по-различни техники, които включват удари с лакти в главата и хвърляния. Останалите три двубоя ще бъдат по правилата на К-1.

Днес всички бойци преминаха успешно официалния кантар на събитието.

За пореден път специални гости на галата ще бъдат легендарното кикбокс трио – К-1 шампионите и професионални инструктори на Международната професионална лига на KWU Семи Шилт, Ернесто Хуст и Петер Артс, както и шихан Александър Пичкунов (5 дан), който е генерален секретар на Световния куокишин съюз (KWU). Сред специалните гости е и чешката бойна звезда Ян Сокуп – европейски шампион, сребърен медалист от Световното първенство и първенец на престижната надпревара „All Japan“.

 
banner
banner
Budnavarna