Начало » Общност » Борисов: И на дъщеря ми няма да дам да управлява, а е хубаво дете

Борисов: И на дъщеря ми няма да дам да управлява, а е хубаво дете

Премиерът Бойко Борисов с извънредно обръщение „НА ЖИВО“ по Фейсбук. Той говори в присъствието на председателя на парламента Цвета Караянчева и шефа на парламентарната група на партията д-р Даниела Дариткова.

 

Борисов заяви на двете дами: „Имате две седмици да дадем властта в ръцете на народа… на пралементарен език и да направите всичко необходимо, за да съберете 160 подписа за подкрепа в НС“.  „Партньорите ми не искат да дадем властта.  И на дъщеря ми няма да дам да управлява, а е хубаво дете… и тя се върна от чужбина, но няма опит“, добави премиерът.

 

2 септември е крайната дата, не е далеч, заяви министър-председателят за процедурата по свикване на Велико народно събрание, с цел промяна на Конституцията.

 

Трябва да се направи всичко необходимо още днес да се осигури машинното глауване и на ЦИК да се купи нова сграда. Който иска машино, който иска на хартия, коментира още Борисов.

 

Не ви плаша, предупреждавам – вижадате как по света затягат мерките…., ние се справихме най-добре с пандемията…българите не знаят какво е карантина. Просто да отидат да видят съседите..  Ние управляваме добре и финансите… Това което идва ще е много повече от голямата депресия.

 

Цвета, Дариткова и мен правим една работа група за нова конституция и започваме срещи с останалите парламентарно представени партии, 2-и септември не е след 5 години. До тогава трябва да влезем със събрани 120 подписа, а след това да съберете и 160 гласа в подкрепа, заяви Борисов.

 

Дайте ми две седмици да дадем властта на хората. Протестиращите – отидете за този период по тротарите, не пречете на хората, само това искам от вас.

 

И дъщеря ми си е дошла от щатите, но не бих и дал да управлява, добро дете е, знае, но няма житейски опит, коментира Борисов.

 

Ние искаме да осигурим само най-доброто за хората, но за целта трябва да се спазват законите, завърши той.

Източник: Черно море

 
banner
banner
Петя Митева