Начало » Общност » Нов street food фестивал отваря за празника на Варна

Нов street food фестивал отваря за празника на Варна

Гардън Фест – Варна е най-новото събитие в морската ни столица. То ще се проведе през целия летен сезон, а локацията му е пространството на бившия паркинг, намиращ се на няколко метра от спирка „Акациите” в посока Зоологическата градина. Идеята на организаторите е да се създаде специална фестивална зона на открито, която да радва посетителите с вкусна храна и забавления в една по-спокойна, зелена и природна обстановка.

Фестивалът е подготвил богато разнообразие от street food изненади, сред които барбекю със сочни ребърца, fish and chips щанд, мобилна каравана с авторски рецепти за пица и сандвичи от лаваш, студена крафт бира, свежи домашни лимонади, плодови шишчета с белгийски шоколад и много други сладки и солени изкушения.

Освен вкусно хапване, на фестивала ще има разположен и детски кът с различни забавления за децата, прохладна зона за отдих под дърветата и малка сцена за акустични изпълнения на открито всяка вечер, които ще допълнят цялостната атмосфера на събитието. Феситвалът ще откриесвоята музикална програма на 15-ти август от 20:00 часа слюбимите Монти и Петя Алекса, които ще внесат подобаващонастроение за празника на град Варна.

Повече информация за музикалната програма и подробности около Гардън Фест – Варна можете да откриете на фейсбук страницата на събитието.

 
banner
banner
Петя Митева