Начало » Събития » „Лятна Фиеста” по случай празника на Варна

„Лятна Фиеста” по случай празника на Варна

След успешното си първо издание, „Лятна Фиеста” се завръща, за да отбележи подобаващо празника на морската ни столица – Варна. Събитието ще се проведе в дните от 12-ти до 16-ти август, а локацията е новата цирковата площадка в кв. „Възраждане”.

„Лятна Фиеста за празника на Варна” е подготвила много изненади за своите посетители, включващи редица забавления за малки и големи. Гостите на събитието ще могат да се потопят в една приятна и цветна атмосфера, благодарение на редица игри с награди, забавни атракциони и богато разнообразие от храни и напитки за всеки вкус.

По-късните часове са отредени за звездни музикални изпълнения на специално обособената открита сцена, които ще превърнат събитието в един истински празник за всички присъстващи. Ето и музикалната програма на Лятна Фиеста за празника на Варна с начален час 20:30 часа за всички дни:

12.08 – Елица Тодорова
13.08 – Монти и Петя Алекса
14.08 – Стенли, Фънки и приятели
15.08 – Тита
16.08 – Славка Калчева

„Лятна Фиеста за празника на Варна” се осъществява с подкрепата на район „Младост” и на кмета г-н Христо Христов. Мероприятието ще се проведе на открито и при спазването на всички препоръки и изисквания за запазване на здравето на всички участници и посетители.
Повече информация можете да откриете на актуалната фейсбук страница и в събитието към нея.

 
banner
banner
Петя Митева