Начало » Култура » Moonlight Bar се превръща в звездна Арена на смеха от 10 до 13 август

Moonlight Bar се превръща в звездна Арена на смеха от 10 до 13 август

Moonlight Bar & Restaurant на крайбрежната алея в морската столица ще се превърне в истинска Арена на смеха и забавленията от 10 до 13 август. Всяка вечер от 20.30 часа ще се радваме на страхотни музикални и комедийни вечери.

При изключителен интерес билетите са в продажба на билетен център в театър „Българан“ като традиционно е спазена кампанията „Смях за всички“.

Билетите са с Топ цена 15.00 лв. и един билет за двама от редовните цени.

Вижте какво предстои.

на 10 август от 20.00 часа, Moonlight /Крайбрежна алея/
Metallica tribute рок музика на живо с група Sanitarium escape

Рок вечер с песните на легендарната група Metallica, изсвирени на живо от група Sanitarium Escape.
За първи път тази година на плажа във Варна ще бъде представен най-зрелищният трибют на група Металика! На сцената на Moonlight Bar & Restaurant ще се качат момчетата от група Sanitarium Escape с хитовите парчета „The Four Horsemen“, „Ride the Lightning“, „Master of Puppets“, „Harvester of Sorrow“, „Sad but True“, „Fuel“, „One“, „Seek and destroy“, „Nothing else matters“ и много други на легендарната група.

на 11 август от 20.30 часа, Moonlight /Крайбрежна алея/
КРЪСТЮ ЛАФАЗАНОВ в стандъп комедийното шоу
„КОМИКадзе на Кръстюпът“ по сценарий Елена Начева

„Всяка житейска КръстЮсловица има поне едно усмихнато решение, но затова пък крие безброй усмАхнати. Голям смяхопраз! Смехът е панацея за избягване на всеки проблем.“

на 12 август от 20.30 часа,
„СОЛЕНО“
STAND-UP COMEDY SHOW С НЕМА КВО И УСТАТА

Чисто ново и различно, това солено шоу ще разплаче всеки от смях!

Всеки комик има свой стил на разказ и взаимодействие с публиката, но единственият в тази гилдия, който разказва от първо лице е УСТАТА. Неговият спектакъл е изграден въз основа на лични преживявания, а кариерата и познанствата му в света на шоу бизнеса му дават благодатен материал, върху който да развихри вродената си духовитост. Резултатът е интересна смесица от хумор и спомени, които въвличат публиката във водовъртеж от смях и аплодисменти.

на 13 август от 20.30 часа, Moonlight /Крайбрежна алея/
„НЕ ЗАЛАГАЙ НА АНГЛИЧАНИТЕ“
Комедия от Владимир Джурджевич
Постановка на Владлен Александров /“Жена ми се казва Борис“/
В ролите: Васил Драганов, Калин Попов, Иля Пепеланов

Забавни ситуации, закачки, подмятания със завидно чувство за хумор и самоирония! Трима приятели, болезнено увлечени по футболните залагания, с различни прогнози за предстоящ футболен мач.Героите в пиесата не се занимават нито с наболелите, нито с обичайните житейски проблеми, защото това изисква от тях усилие и личен ангажимент, а много по-лесно е просто да следиш телетекста, да залагаш и да се оставиш късмета да решава вместо теб, дори, ако става дума за живота ти.“

И ОЩЕ ОТ ТЕАТРАЛНО ЛЯТО – ВАРНА 2020

на 22 август от 20.15 часа, Moonlight /Крайбрежна алея/
„ЛЮБОВ В ЛУДНИЦАТА“ – комедия от Емил Бонев
Постановка – Емил Марков
Участват: Албена Павлова и Ненчо Илчев

Някой изненадващо нахлува в живота ти. Заявява, че е безумно влюбен в теб от години. Сваля на масата карти с бъдеще, за което винаги си мечтал.
Как ще отиграеш това раздаване?
Партия покер, която доказва, че влюбването никой не знае кога, защо и как се случва.
Двама първокласни играчи. Кой какво ще заложи? Кой какво ще спечели?
Напрегната игра с много комедийни обрати и неочакван финал.

на 24 август от 20.30 часа, Moonlight /Крайбрежна алея/
„НИЕ, БЪЛГАРИТЕ. ОТКРИТ УРОК ЗА ЧУЖДЕНЦИ“
Комедиен спектакъл на Николай Урумов

Професор Мисирков води час по опознаване на българските национални черти. Темите са най-разнообразни, съседите ни никак не са пощадени, а всъщност в центъра на сатирата е нашата нация, за която професорът преподава с любов и самоирония.

… или, както казва Николай Урумов, „тези, които са си забравили чувството за хумор, на входа на театъра трябва да се връщат обратно. Тук всичко е 1000 процента забавление и нищо повече.“

Според героя му „логиката не ни е силната страна“.
Обаче пък можем да се посмеем, което винаги е добра опция.

Заповядайте!

на 26 август от 20.30 часа, Moonlight /Крайбрежна алея/
„ЗАЛОЖИ НА СИГУРНО“ – комедия от Владимир Джурджевич
Режисьор:Андрей Россинский.​​​​​​
С участието на: Малин Кръстев, Асен Блатечки и Димитър Бакалов

„Заложи на сигурно“ е разказ за изгубеното поколение, чиято младост е пропиляна сред тежките събития в страната. Натрупаната горчивина ги кара да обвиняват всичко други, но не и себе си за житейските си несполуки. Сърбия е виновна, системата е виновна, а самите те не правят нищо, за да променят нещата. Колко по-лесно е да заложиш на сигурно, да седиш пред телевизора и да се надяваш „да гушнеш“ големите пари от залаганията.

Наблюдавайки ги отстрани, всеки би се сетил, че познава поне един Пикси, Паун или Буле, но дали би си признал, че припознава нещо сходно и в себе си?

на 31 август от 20.30 часа, Moonlight /Крайбрежна алея/
„МАЙСТОРИТЕ НА КОМЕДИЯТА“
Комедийно, сатирично музикално шоу за новините, събитията и живота в България и Европа.
С участието на: Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев

„Майсторите на комедията“ е уникално българско културно представление заредено с много самоирония и смях.
Кои са темите на съвременния българин?
Успяха ли реформите в образованието, културата, здравеопазването и съдебната система? Запазиха ли се надеждите, мечтите и стремежите в днешния технологичен и динамичен свят?
Отговорите на тези и други въпроси дават изиграните от актьорите герои и персонажи – „Телевизионният водещ“ , „Разпространителят на фалшиви новини“ „Българският еврокомисар по уеднаквяване на стандартите в Европа“, „Председателят на съюза на производителите на спирни напитки“, „Докторът отговорящ за здравната реформа“, „Говорителят на полицията“, „Професорът по диалекти в българския език“, „Реформаторът в правосъдната система“,
„Съпрецедателите на туристическия бранш – спасителите от плажа“, „Хамалите – разрушители на фалирали обекти“, „Директорът на Агенцията за българите в чужбина“ както и образи пародийни имитации на български политици, коментатори и поп – звезди.
Усмивките, доброто настроение, силните емоции и вълнуващите песни в „Майсторите на комедията“ са гаранирани.

 
banner
banner
Budnavarna