Начало » Събития » Датата за кастинга за най – грандиозния конкурс за красота Мис Варна 2020 е вече факт

Датата за кастинга за най – грандиозния конкурс за красота Мис Варна 2020 е вече факт

Кастингът за Мис Варна 2020 ще се състои на 26 юли – неделя от 17.00 часа във Варна Мол, ет 1. Екипът на модна агенция VIP FASHION GROUP, организатор на конкурса, търси момичета с харизматична визия, позитивно излъчване и хармонично тяло. Кандидатките трябва да бъдат на възраст между 16 и 25 години, с височина над 170 см., без грим, с бански костюми и обувки на високи токчета.

МИС ВАРНА е най-престижният конкурс за красота по Черноморието, а спечелилото момиче по традиция представя морската ни столица на националния конкурс МИС БЪЛГАРИЯ. През 2016 година победителката в Мис Варна – Габриела Кирова -спечели и титлата Мис България 2016!

През годините за МИС ВАРНА са избирани някои от най-красивите варненки, а конкурсът се е превърнал в символ на красота и женственост.

Тази година екипът на VIP Fashion Group има двоен празник – навършват се 15 години от създаването на модната агенция и от провеждането на първият конкурс Мис Варна, през 2005г., когато с титлата се окичи топ модела Снежи Касабова. Организаторите подготвят грандиозен спектакъл и много изненади по случай петнадесетата си годишнина. По традиция Мис Варна 2020 ще се проведе в края на месец август.

 
banner
banner
Петя Митева