Цветна „Лятна Фиеста в Провадия” в края на юли

Горещите дни предразполагат към добро настроение и повече забавления на чист въздух. „Лятна Фиеста в Провадия” ще се проведе в дните от 23-ти до 26-ти юли, а избраната локация е пространството между Между ЖП Спирка „Добрина“ и Парк „Минерални Бани“. Събитието ще зарадва малки и големи с богата програма и голям избор от развлечения и вкусни изненади.

„Лятна Фиеста в Провадия” е подготвила за своите гости разнообразни атракциони, много игри с награди, сочно барбекю, студена бира, освежаващи напитки и много занимания, подходящи за всички възрасти.

Музикалната програма на откритата сцена също ще бъде повод за усмивки в по-късните часове от деня. Част от специалните гости на фиестата ще бъдат прекрасни и обичани артисти, като: Нели Петкова, духов оркестър „Виво Монтана”, Монти и Петя Алекса и много други. Звездите ще се погрижат за танцувалното настроение, като изпълнят редица хитове и обичани песни за своята публика в красивия град.

Събитието ще се проведе на открито и при спазване на всички препоръки и изисквания за запазване на здравето на участниците и посетителите.

„Лятна Фиеста в Провадия” се осъществява с подкрепата на община „Провадия” и кмета г-н Жоро Илчев и ще предложи едно чудесно разнообразие от ежедневието и ще напомни, че лятото е време за споделено време на свеж въздух с любими хора.

Повече информация за събитието можете да откриете на актуалната фейсбук страница и в събитието към нея.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!