Начало » Хайлайф » Новата приятелка на Наско Колев (снимка)

Новата приятелка на Наско Колев (снимка)

Наско се похвали най- накрая с ново гадже.

Победителят в последния сезон на „ВИП Брадър“ Атанас Колев се похвали с ново гадже, което е доста по-младо от голямата му изгора Мария Илиева, узна HotArena.

Бившият на певицата показа новата си на феновете и отбеляза как трябва да изглежда едно момиче. По-малко от месец след излизането си от къщата Наско вече успя да представи новата си половинка.

Младият рапър и бъдещ лекар публикува снимка на красавицата в официалния му Инстаграм профил, писа „Телеграф“.

„До всички намазани, премазани, боядисани, остъргани, набоцкани, модифицирани мадами: Чуваме ли се? Това е красива жена“, написа Колев върху фотоса.

 

Името на новата избраница на варненския рапър е Лора Маринова. За нея не се знае повече, освен че също живее във Варна. Профилът на красавицата е затворен и снимките й могат да бъдат разглеждани само от нейните приятели.

От споделения фотос в профила на Наско се вижда, че Лора е със светла коса, сини очи и плътни устни, които не изглеждат много естествени, но очевидно Колев е убеден в това, предвид факта, че оплюва „набоцканите“ дами. Очевидно младата красавица е успяла да излекува разбитото сърце на Наско, който в къщата страдаше за бившата си половинка Надя.

 
banner
banner
Budnavarna