Начало » Район "Аспарухово" » „Семеен Фестивал – Аспарухово“

„Семеен Фестивал – Аспарухово“

Семеен Фестивал” продължава успешната си серия и за пореден път ще зарадва жителите на морската столица с разнообразни забалвения в дните от 22-ри до 28-ми юни. Локацията този път е просторният парк „Аспарухово” – до спортните игрища в град Варна. Седемте дни на фестивала обещават да бъдат изпълнени с много развлечения на открито, подходящи за цялото семейство.

Семеен Фестивал – Аспарухово” е подготвил много приятни изненади за своите гости. Сред тях са игри, награди, обособен детски кът с атракциони, щандове с храни, напитки ръчно изработени сувенити, шоу-демонстрации с хвърчила, танцови и спортни занимания и богата вечерна програма.

По-късните часове традиционно са запазени за музика под звездите. Откритата сцена на събитието ще бъде дом на много обичани и познати артисти, които ще оживят атмосферата с любима и разнообразна музика за всеки вкус.

Ето и каква ще бъде програмата на „Семеен Фестивал – Аспарухово” с начален час 19:30 часа за всичките дни:

22.06 – Scorpions tribute by Mr.Hard

23.06 – Хоротека с DJ Joy

24.06 – Funk temptation

25.06 – Etta

26.06 – Васко Кръпката

27.06 – Елица Тодорова Трио

28.06 – Монти и Петя Алекса

Семеен Фестивал – Аспарухово” предлага възможност да прекараме пълноценно и хубаво време с близките си хора и да преоткрием детските радости от простичките забавления, далеч от дигиталните технологии и затоврените пространства.

Повече информация за събитието можете да откриете на актуалната фейсбук страница и в събитието към Фестивала.

 
banner
banner
Budnavarna