Начало » Топ Новини » Варненката Ева Добрева стана фаворитка на Слави Трифонов в конкурса „Мис Левски Г“

Варненката Ева Добрева стана фаворитка на Слави Трифонов в конкурса „Мис Левски Г“

Ева Добрева или по известна във Варна като Азиатската принцеса се включи в проекта „Мис Левски Г“ на телевизия 7/8.

Това не е класически тип конкурс за красота. Участничките са изправени пред различни предизвикателства. Освен своята красота и чар, младите дами биват предизвикани да показват дори неподозирани за тях качества и умения. Миналата седмица Ева Добрева заедно с екип от приятели – професионалисти създадоха видео. Интересното в случая е, че им се наложи да променят многократно заснемането на различните етапи и самият сценарий поради лошите метеорологични условия. Въпреки проливният дъжд, който превърна Варна във Венеция продуктът беше готов на време. Другият интересен момент е, че именно зрителите ще изберат най- доброто видео с гласуване на страницата на Вечерното шоу на Слави Трифонов.

Никоя от участничките не показва член от своето семейство. В този проект Ева вклъчи и своята баба, която е първата победителса в конкурс за красота в Морската столица през далечната 1967 година. Видеото събрало най- много реакции с емотикони, коментари / дори и на неодобрение ще бъде класирано на първо място. Ако искате да подкрепите нашата съгражданка изгледайте видеото, гласувайте за него и споделете със своите приятели.

Според нас е едио от най- качествените клипове. Ще се радваме да получим обратна връзка и тук. Нека да покажем на Столичани, че подкрепяме младите хора на Варна!

Не забравяйте, че за нас вашето мнение има значение и ще бъде удоволствие за нас да споделите какво мислите за видеото!

Гласувай за Ева Добрева ТУК

 
banner
banner
Budnavarna