Начало » Хайлайф » Варненката Зара преобърна живота си

Варненката Зара преобърна живота си

Йогата спасява Зара от нервен срив. Само за няколко седмици животът на бившата брадърката се преобръща наопаки. Проблемите идват един след друг за Светлозара Димитрова, както е името й.

В началото на годината бракът на палавата брюнетка и лекоатлета Ерик Уотсън се разпадна. Налага се Зара да се премести от Австралия, където с бившия й живееха. И първата жена, правила секс в къщата на „Големия брат“, набързо се засели в Бахрейн.

Напрежението и стресът покрай раздялата с Ерик идват в повече на Зара. Тя е на ръба. Изпада в депресия след проваления брак с лекоатлета. Зара няма желание за нищо.

Приятелки се опитват да измъкнат брадърката от дупката, в която се намира. Познати я карат да се насочи към йогата. Според тях с медитация и упражнения брюнетката ще забрави набързо всичките си проблеми.

Зара приема идеята и се записва на скъпоплатен онлайн курс за начинаещи. Още след първите сеанси брадърката се чувства по-добре отпреди. Напрежението у нея бързо намалява. Тя напълно забравя за проблемите и за раздялата с Ерик.

Зара напредва адски бързо в йогата. Тя супер много се запалва по изкуството. И всеки ден отделя все повече време за упражнения.

За кратко бившата брадърка става на „ти“ с йогата. Сексапилната брюнетка прави невероятни неща. Зара може да задържи цялата си тежест само на едната си ръка, докато краката й са върху тялото, пише „България Днес“.

 
banner
banner
Budnavarna