Начало » Хайлайф » Светлана е на път да сбъдне още една мечта на милионера Гущеров

Светлана е на път да сбъдне още една мечта на милионера Гущеров

Светлана Гущерова е на път да сбъдне още една мечта на мъжа си Християн Гущеров, като му роди второ дете. Според информациите плеймейтката, на която още не й личи много бременността, ще роди през есента.

Гущерова, която бързо влезе във форма след раждането на първото си дете през февруари миналата година, отново ще наруши тренировъчния си режим, но причината е повече от щастлива.

Силиконовата красавица няма притеснение и за това, че може да роди пак преждевременно, защото дъщеря й Анелия Добромира проплака в началото на деветия месец през февруари миналата година, тежеше само 2,200 кг. и беше една седмица в кувьоз, пише „Галерия“.

Първата й наследница е кръстена на свекървата Анелия и на свекъра й – Добромир Гущеров и засега Светлана отказва да покаже лицето й в публичното пространство. Любопитна подробност е, че личната астроложка на плеймейтката Мира Кунева, с която тя се съветва за всички важни неща в живота си, й предрекла точно кога ще забременее с второто си дете.

„Мира ми каза, че в края на миналата година или началото на тази вижда, че имам още едно бебе. Тя предсказа, че ще отглеждам две деца, като първото ще е момиче, а второто момче. Иначе винаги съм искала да имам три деца. Доверявам се за всичко на Мира, допитвам се от много години до нея и тя е предсказала важни неща в живота ми“, споделя Гущерова преди време пред изданието

 
banner
banner
Budnavarna