Начало » Политика » От ГЕРБ: Политическа атака с мафиотски методи!

От ГЕРБ: Политическа атака с мафиотски методи!

Случващото в момента е комбинация от политическа атака на хора без политически възможности и мафиотски методи.

Това каза депутатът от ГЕРБ Маноил Манев пред bTV, като посочи, че то е немислимо и не може да продължава по същия начин. „Единни сме и битката няма да спре“, подчерта народният представител.

По думите му обаче тази политическо-мафиотска атака няма да подейства по този начин на премиера Бойко Борисов и ГЕРБ.

Според Манев НСО не си е свършила част от работата, за да се появят „такива мафиотски заплахи към премиера“.
„Снимките всъщност са предназначени за сплашване. Отговорът ни е, че ще се опръскаме с кал, докато газим в нея, но ще продължим напред“, заяви депутатът от ГЕРБ.

По думите му, ако на снимката е спалнята, която се намира в държавната резиденция, до нея имат достъп доста хора – охрана, чистачки, поддръжка и други. Въпросът обаче според депутата е кой е снимал премиера, докато спи, кога го е снимал и защо сега се вадят тези снимки.

Според него посланието на тези хора е, че могат да правят всичко, което пожелаят. Всесилни са и „няма нужда да отговарят за 18-те си повдигнати обвинения“.

„От другата страна, като се намерят двама-трима политици, които са решили, че калната вълна за тях е хубава – ето я комбинацията. Ще излезе много ясно кои са политиците. Ние казахме много пъти, че има хора, които не искат да отговарят на едни въпроси. Вчера Цветан Цветанов обвини цялата си партия. Той каза такива гнусни неща по отношение на хората, с които е работил, че нямам думи“, каза още Маноил Манев.

„На тази гнусна история, която се развихри вчера, трябва да има отговор и НСО трябва да даде своите отговори. Президентът да не се крие, да излезе и да отговори и за службата, защото той е ръководителят й“, призова депутатът от ГЕРБ.

 
banner
banner
Budnavarna