Начало » Район "Аспарухово" » Семеен Фестивал ще забавлява малки и големи в „Аспарухово“ в края на юни

Семеен Фестивал ще забавлява малки и големи в „Аспарухово“ в края на юни

След успешното си първо издание, „Семеен Фестивал” продължава да се движи, разразства и да радва все повече хора във Варна. Фестивалът продължава своята обиколка из града и този път ще забавлява жители и гости на квартал „Аспарухово” в дните от 22-ри до 28-ми юни от 10:00 до 22:00 часа в Аспаруховия парк – до спортните игрища.

Благодарение на съдействието на район „Аспарухово” и подкрепата на кмета Ивайло Маринов, ще имаме възможността да започнем летните дни с много настроение и забавления на открито. Програмата на „Семеен Фестивал – Аспарухово” ще включва разнообразни забавления, подходящи за всички възрасти. „Много сме щастливи, че събитието се прие добре от хората. Радваме се да видим толкова много детски усмивки и отново да чуваме смях и музика по улиците на града ни. Не ни се искаше това да спира, затова решихме да продължим традицията, но да сменим локацията. И така този път очакваме всички любители на семейните забавления в квартал „Аспарухово“, за нова порция забавления за цялото семейство. Подготвили сме още много нови изненади за нашите посетители“, споделиха организаторите на фестивала.

„Семеен Фестивал – Аспарухово” ще предложи на своите гости разнообразие от игри, награди, атракциони, street food зона с апетитни сладки и солени изкушения, свежи напитки, детски кът, ръчно изработени творби и сувенири, зона за отдих и още много забавления за малки и големи.

Музикалната програма на фестивала ще допълни усещането за празник, чрез живите изпълнения на познати артисти на специално обособената сцена под звездите. Няма да липсват танцови и спортни занимания както за малките, така и за по-големите. Специални гости на събитието ще бъдат и организаторите от „Фестивал на Хвърчилата”. Техните зрелищни демонстрации с гигантски хвърчила ще изпъстрят небето с красота и радост за всички присъстващи. Всеки желаещ може да се сдобие и със свое собствено хвърчило по време на „Семеен Фестивал – Аспарухово”.

Повече информация за събитието можете да откриете на актуалната фейсбук страница на Фестивала.

 
banner
banner
Budnavarna