Начало » Култура » ФКЦ – Варна възобновява своята дейност от 15 юни

ФКЦ – Варна възобновява своята дейност от 15 юни

снимка: Будна Варна

 

ФКЦ – Варна възобновява своята дейност, адаптирана в съответствие с издадени заповеди на здравните власти за социално дистанциране при пълняемост на залите до 50% и дезинфекция на помещенията. При посещение на театрални постановки, концерти и конферентни събития във ФКЦ, нашите клиенти – културни оператори, ивент организатори и зрители, могат да се чувстват спокойни в здравословна среда, поради прецизното очистване на въздуха с HEPA филтри във вентилационната и климатична система на комплекса.

Билетният център на Фестивален и конгресен център отваря на 15 юни с работно време от 12 до 18 часа, от понеделник до неделя.

Екипът е пренасочил собствени прояви и мероприятия на външни организатори за нови дати. Актуална информация може да намерите в сайта www.fccvarna.bg и Фейсбук страницата на комплекса.

Освен за събития в залите на ФКЦ, билети за мероприятия на наши партньори в други зали в град Варна, може да закупите след 15 юни от билетния ни център или онлайн преди 15 юни от платформата www.fccvarna.bg.

 
banner
banner
Budnavarna