Начало » Общност » Има ли конфликт в ГЕРБ Варна? Едни ловят джебчийки, а други ги защитават

Има ли конфликт в ГЕРБ Варна? Едни ловят джебчийки, а други ги защитават

През зимата на 2015 година Варна пропищя от наглите джебчийки от град Игнатиево, а всеки ден се организираха граждански патрули, които обикаляха молове, булеварди и автобуси, припомня BudnaVarna.com.

Няколко години по-късно, заслуга за залавянето на джебчийките си преписа общинската съветничка Марица Гърдева, която лансираше, че благодарение на нея улиците ни са станали много по-спокойни.

В същият период адвокат на джебчийките и в частност Бако Стоянов, беше Бранимир Балачев (сегашен колега на Марица Гърдева в общинския съвет от листата на ГЕРБ).

В едно от интервютата през 2015 година на г-н Балачев по Нова ТВ говори, как е забранено снимането и качването на снимки на хора в интернет платформи без тяхното съгласие.

„Калоян Георгиев многократно се е оплаквал, че е заплашван от Бако Стоянов – сочен от варненци за бос на джебчийките от Игнатиево. Те дори твърдят, че има полицейски чадър над него. Наскоро Бако се е свързал с инициатора Калоян Георгиев във Фейсбук и го е заплашил със съд. Адвокат на боса е известния във Варна Бранимир Балачев.“

novini.bg

 

В същото време общинската съветничка Марица Гърдева, която лансира от 1 месец новия си сайт „ВарнаНовини“, качи съвсем скоро тази статия – Читател: Моля ви, покажете на всички джебчийките във Варна (СНИМКИ), в която се виждат лицата на няколко момичета.

Г-жо Гърдева, направете вече нещо полезно за града си, без да си присвоявате чужди заслуги, трети мандат сте вече общински съветник, хайде малко по-сериозно!

Ще чакаме и развитието и по случая с г-н Балачев, дали и този път ще застане на страната на джебчийките или на страната на гражданите, които са му гласували доверие.

снимки: Варна Новини

 
banner
banner
Budnavarna